Indmeldelse

Indmeldelse

Det er en god idé lige at ringe til Sara (tlf. 22 94 18 21) eller én af trænerne for at høre hvilket hold, der er bedst for dig. Når du har fundet det, er du meget velkommen til helt uforpligtende at træne med nogle gange, uden at det koster noget. Så kan du se, om klubben er noget for dig. Når du har besluttet dig, melder du dig ind med den digitale indmeldelsesformular i toppen af siden.

Klubskifte

Hvis du skal skifte klub, skal du og din nye klub udfylde en klubskifteblanket, hvor din tidligere klub skal skrive under på, at du ikke står i gæld til klubben. Klubskifteblanketten kan hentes på Dansk Vollyball Forbund's hjemmeside eller se link herunder.


Klubskifteblanket

Udmeldelse

Ønsker du at blive meldt ud, skal du kontakte kassereren, Stener Bonde, som vil notere, at du ikke længere er medlem af klubben, så du ikke fremover bliver opkrævet kontingent. 

Tjanser

Som medlem i Volley Team Odense hjælpes vi ad med at løfte de opgaver, der ligger i at drive en forening. Der er mange ting om skal ordnes: Afhandle haltid med fritidsudvalget, planlægge holdenes træningstider, finde trænere, tilmelding til diverse turneringer, sikre materialer omkring halaktiviteter (alt fra net, til bolde), påsætte dommere, opkrævning af kontingent, slik og øl i klublokalet, planlæggning af fester oma.

Konkret betyder det at alle medlemmer skal hjælpe med fx. at stå i kiosk, afvikle stævne, sætte net op, bage en kage til kiosken, rydde op efter en fest og hvad der ellers kommer til at ske.

Når vi er flere om det, går det meget let.