Efterårsferie

VIGTIGT! Der er ikke volleytræning i uge 42, pga. efterårsferie. 

Ny sæson

Så er sommerferien ved at være forbi. Vi genoptager træningen mandag den 22. august og glæder os til at se både nye og eksisterende spillere i klubben.

 

Vi henviser nye spillere til at møde op første gang på mandage.

 

- Bestyrelsen

Er du ny i byen?

Hvis du er ny i Odense og på udkig efter en klub at spille volleyball, så er du kommet til det rigtige sted. Vi er en meget social klub beliggende midt i Odense hvor vi spiller i Hunderupskolens sportshal.

Hvis du er nybegynder eller skal have banket rusten af dit talent, så er vort mixhold et rigtigt godt bud til dig. Vi træner 2 gange om ugen, og har dygtige trænere, som tager højde for alle niveauer.

Vi har også herre serie 1 hold Så kig bare forbi, vi har sikkert et hold til dig eller kan henvise til en anden klub i Odense som har. 

Er du interesseret så er du meget velkommen til at kontakte Stener Bonde på mail stener.bonde@gmail.com eller telefon 25 11 37 12.

Tinderbox

Ca. 35 medlemmer og venner af Volley Team Odense deltog som frivillige ved årets Tindebox feltival i Tusindårsskoven. Belønningen for de 18-24 timers frivillige arbejde før eller under festivallen, var adgang til festivallen og til det specielle frivillig-område. Og dertil et fint beløb til klubkassen. Louise styrede planlægningen af vagterne og Volley Team Odense kan tage en stor del af æren for at drikkevarerlageret fungerede så barer og retauranter kunne få de livsnødvendige forsyninger bragt ud. Både under arbejdet og blandt musik, publikum, mad og fest hyggede vi os og det bliver ikke sidste gang vi deltager som frivillige på den ny odenseanske festival. Vi glæder os til #TB16.

Fynsmesterskabet 2016

Volley Team Odense var igen i år repræsenteret ved Fynsmesterskabet. Dette år havde vi valgt at stille med et hold i A-rækken og 2 hold i B-række. Et flot antal hold ud af de 23 som havde meldt sig til DGI og FVBK's fælles stævne om at finde Fyns bedste mix-hold. De to hold i B-rækken klarede sig hæderligt men holdet i A-rækken havde en helt forrygende dag. Først vandt de den indledende pulje ved bl.a. at slå holdet fra Skårup som havde vundet stævnet de seneste 3 år. Og i finalepuljen blev det også til to sejre og så var truimfen og pokalen i hus. 

Tak til arrangørerne for et veltillrettelagt stævne og til alle de fremmødte hold som var med til at gøre dagen god. "Hvad tuner vi ind på? - FM". Kampråbet giver fortsat ekko i hallen.

Volley er sjovt

Vi synes det skal være sjovt men også udfordrende at spille volleyball i Volley Team Odense. Og videoen herunder kunne (næsten) være optaget hos os. 

Vore sponsorer

Disse fine virksomheder støtter vor klub så dem er vi super glade for. Gør os den tjeneste at støtte dem. Gå ind på deres hjemmeside.

Seniorholdenes kamp-trøjesponsor er Sex Kino.