Volley Team Odense

Vi er en social klub med tilbud til motion, herre og damespillere. Klubben har mere end 25 år på bagen og startede i Tarup.
Derfor har vi indtil 2010 heddet Tarup Volley. Men da vi er beliggende midt i Odense har vi valgt at kalde os Volley Team Odense.

Vi træner i Hunderupskolens sportshal på adressen: Solfaldsvej 11.
(Det er på den gamle kassernegrund).

 

Indendørssæsonen er snart slut. Vi fortsætter med beachvolley sommeren igennem.

Kære medlemmer, 

De sidste indendørs træninger er:

o Sidste mandagstræning: 7. maj 2018
o Sidste onsdagstræning: 9. maj 2018

Det passer som regel med at det i maj er varmt nok til at starte udendørssæsonen med beach volley. I Beach volley er reglerne lidt anderledes og man bevæger sig mere frit. Vi plejer at have nogle virkelig hyggelige aftener med beach volley i løbet af sommeren, og vi håber selvfølgelig på at se så mange som muligt. 

- Bestyrelsen

Ny sæson 2017/2018

Så er sommerferien ved at være forbi.

Vi starter den nye sæson med første træning mandag den 28. august kl. 18, hvor vi glæder os til at se både nye og eksisterende spillere i klubben.

Vi henviser nye spillere til at møde op første gang på mandage.

- Bestyrelsen

Januar 2017

Mixstævner

Indslag skrevet af et af vores fantastiske mix hold efter årets første volleystævne:
Der arrangeres jævnligt mixstævner i nærområdet, hvor Volley Team Odense er stærkt repræsenteret. Det er en god mulighed for at komme ud og få en oplevelse og møde en masse mennesker, samt naturligvis spille noget volleyball.
Der spilles i forskellige rækker efter niveau, så der er plads til alle: både meget øvede og begynderhold.

Følgende er udtalelser fra holdmedlemmer der deltog i stævne i B-rækken i Hjallesehallen d. 8/1 2017:

Peter (32): "Vi havde en rigtig hyggelig dag, vi vandt tre kampe og mindst et vundet sæt i samtlige kampe og endte på en flot 5. plads. Der er mere intensitet end til træning, man lærer hurtigt hinanden og spillet bedre at kende til kamp. Der var en god venlig stemning til arrangementet, når vi som nyt hold ikke helt havde styr på hvordan og hvorledes, så kunne vi spørge hvem som helst og få hjælp."

Nicklas (21): "Jeg synes det var et hyggeligt stævne. Det var fedt at se, at volley er for alle aldre og køn."

Asger (30): "Dejligt at komme ud og spille igen. Godt humør, og hyggelige folk :) "

Ruxandra: "We had a great day at the tournament. Playing together for the first time as a mix team showed that volleyball can bring together danes and foreigners, new players and more experienced, in a great team effort. We got sharper on our game as we played the matches and learned where are the areas that we need to improve. We will be back at the next tournament - ready to challenge the best teams."
Oversættelse: "Vi havde en glimrende dag til turneringen. At spille sammen for første gang som et mixhold, viste at volleyball kan bringe både danskere og udlændinge samt nye og erfarne spillere sammen, til en fantastisk holdindsats. Vores spil blev bedre og bedre som kampene skred frem og vi lærte hvilke områder vi kan forbedre os på. Vi kommer tilbage til næste turnering - klar til at udfordre de bedste hold."

Stævnerne arrangeres af FVBK (Fyns volleyball kreds). Som medlem af VTO er det gratis at deltage. 

Er du ny i byen?

Hvis du er ny i Odense og på udkig efter en klub at spille volleyball, så er du kommet til det rigtige sted. Vi er en meget social klub beliggende midt i Odense hvor vi spiller i Hunderupskolens sportshal.

Hvis du er nybegynder eller skal have banket rusten af dit talent, så er vort mixhold et rigtigt godt bud til dig. Vi træner 2 gange om ugen, og har dygtige trænere, som tager højde for alle niveauer.

Vi har også herre serie 1 hold Så kig bare forbi, vi har sikkert et hold til dig eller kan henvise til en anden klub i Odense som har. 

Er du interesseret så er du meget velkommen til at kontakte Stener Bonde på mail stener.bonde@gmail.com eller telefon 25 11 37 12.

Tinderbox

Ca. 35 medlemmer og venner af Volley Team Odense deltog som frivillige ved årets Tindebox feltival i Tusindårsskoven. Belønningen for de 18-24 timers frivillige arbejde før eller under festivallen, var adgang til festivallen og til det specielle frivillig-område. Og dertil et fint beløb til klubkassen. Louise styrede planlægningen af vagterne og Volley Team Odense kan tage en stor del af æren for at drikkevarerlageret fungerede så barer og retauranter kunne få de livsnødvendige forsyninger bragt ud. Både under arbejdet og blandt musik, publikum, mad og fest hyggede vi os og det bliver ikke sidste gang vi deltager som frivillige på den ny odenseanske festival. Vi glæder os til #TB16.

Fynsmesterskabet 2017

Volley Team Odense var igen i år repræsenteret ved Fynsmesterskabet. Dette år havde vi valgt at stille med et hold i A-rækken og 2 hold i B-række. Et flot antal hold ud af de 23 som havde meldt sig til DGI og FVBK's fælles stævne om at finde Fyns bedste mix-hold. De to hold i B-rækken klarede sig hæderligt men holdet i A-rækken havde en helt forrygende dag. Først vandt de den indledende pulje ved bl.a. at slå holdet fra Skårup som havde vundet stævnet de seneste 3 år. Og i finalepuljen blev det også til to sejre og så var truimfen og pokalen i hus. 

Tak til arrangørerne for et veltillrettelagt stævne og til alle de fremmødte hold som var med til at gøre dagen god. "Hvad tuner vi ind på? - FM". Kampråbet giver fortsat ekko i hallen.

Volley er sjovt

Vi synes det skal være sjovt men også udfordrende at spille volleyball i Volley Team Odense. Og videoen herunder kunne (næsten) være optaget hos os.